Продовжується атестація педпрацівників коледжів – відокремлених підрозділів НУБіП України

4 квітня 2018 року

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України триває атестація педагогічних працівників відокремлених підрозділів, яка вже четвертий рік поспіль проводиться комісією Міністерства освіти і науки України, про що щорічно видається відповідний наказ Міністерства. Такий підхід дозволяє Університету контролювати якість викладацького складу коледжів, а не перекладати атестацію на обласні інститути післядипломної педагогічної освіти.

     3 квітня 2018 року відбулося засідання атестаційної комісії, яке проводили завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Ігор Будько та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     Відкриваючи засідання комісії, Сергій Миколайович відзначив основні здобутки відокремлених підрозділів, акцентував особливу увагу педагогічних працівників на необхідності бути ближче до сучасних реалій життя, активніше вивчати виклики сьогодення, бачити практичні шляхи їх подолання, звернув увагу керівників на неприпустимість покладання на педагогічних працівників, які атестуються, обов'язків із підготовки зайвих звітів.

 

    Ігор Романович Будько привітав присутніх з початком атестації та відзначив позитивний досвід її проведення в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

     Після чого розпочалася співбесіда в очному та дистанційному режимах, яка (незважаючи на невеликі технічні проблеми із Інтернет-зв’язком) проходила в теплій, доброзичливій атмосфері. Для викладачів спеціальних дисциплін, окрім підвищення кваліфікації, комісією було враховано їх стажування на виробництві. За результатами атестації 50 працівників коледжів змогли відповідно свого рівня підвищити кваліфікаційні категорії та отримати або підтвердити педагогічні звання.

     Підсумовуючи засідання, проректор з навчальної і виховної роботи наголосив на подальшому покращенні професійного рівня педагогічних працівників, на необхідності не зупинятися на досягнутому, тримати руку на пульсі тих змін, які надає технічний прогрес.

     Вітаємо педагогічних працівників Заліщицького (Глова В.С.), Бережанського (Пилипишин С.І.), Мукачівського (Садварі Ю. Ю.), Рівненського (Корсун Я.П.), Ірпінського (Михайлов С. І.) та Немішаївського (Альохін В.І.) коледжів із заслуженою оцінкою їх роботи.

Олег Єресько

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook