Випускниця Березоворудської школи Віталія Ткаченко: обрала економічний факультет НУБіП

4 квітня 2018 року

     Віталія Ткаченко приїхала на День відкритих дверей з Пирятинського району Полтавської області, де закінчує 11-й клас Березоворудської школи. І виявилося, що вибір майбутньої спеціальності вже зробила на користь «Фінансів, банківської справи та страхування», опановувати яку хоче на економічному факультеті НУБіП. Цікавлюся мотивацією дівчини.

  – Ще на передодні нового року, до нас в школу завітала викладач з кафедри фінансів, яка провела урок фінансової грамотності і дуже цікаво розповіла про цю спеціальність.
    І, перш за все, думаючи про майбутнє працевлаштування, я й обрала «Фінанси, банківська справи та страхування», яка дає можливість вибору широкого спектру посад, які можна обіймати в майбутньому. Це і фінансовий директор підприємства, і керівник фінансового і економічного підрозділів, і фінансовий аналітик, і інвестиційний менеджер, і страховий агент, і фінансист в банках та й не лише в них. Особисто я, бачу себе фінансистом саме аграрного підприємства, оскільки планую повернутися додому – у своє рідне село.

  – Чому саме НУБіП?
   – Причин декілька: ступенева освіта, закордонні практики, розвинена інфраструктура, активне та цікаве студентське життя і гарантоване працевлаштування.

  – Які особисті враження від університету?
     – Мальовничість дійсно вражає. Уявляю, яка краса буде коли прийде справжня весна. Також сподобалися аудиторії, їхнє сучасне обладнання. Але найбільше враження справила розповідь голови Студентської організації про дозвілля студентів і їхнє насичене життя та виступ випускниці економічного факультету, яка зараз мешкає і працює в США. Особливо те, що диплом університету не потрібно підтверджувати за кордоном.

Розмовляла Надія Давиденко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook