Відбулася відкрита лекція доцента кафедри аграрного консалтингу і туризму Мосіюк Стефанії Іванівни

2 квітня 2018, 18:41
НУБіП України

 

       2 квітня 2018р. кандидат економічних наук, доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму Стефанія Іванівна Мосіюк провела  відкриту лекцію з дисципліни «Економіка і організація аграрного сервісу» на тему «Лізинг як вид підприємницької діяльності» для студентів магістратури спеціальності «Захист рослин» факультету захисту рослин, біотехнологій та  екології. Перш за все, лектор розпочала з дискусії щодо попередньо вивченого матеріалу, та акцентувала увагу на здійсненні підприємницької діяльності в аграрній сфері, а саме покращенні матеріально- технічної бази товаровиробників. Було закцентовано увагу на актуальності вивчення лізингової діяльності та визначення всіх плюсів та мінусів, а також проведено аналогію з орендою та кредитуванням. Під час проведення лекції було використано мультимедійну техніку.


 

     Стефанія Мосіюк  логічно, послідовно та цікаво розкривала кожне питання даної тематики. Манера викладання та  подання матеріалу були доступними для сприйняття студентами.

    Презентаційні матеріали були подані в легкій та яскравій формі, послідовно доповнюючи розповідь викладача.

На завершенні подання матеріалу лектор наголосила на основних аспектах, які повинні самостійно опрацювати студенти за даною тематикою.

Присутні на відкритій лекції к.е.н., доцента С. І. Мосіюк викладачі зазначили, що відвідана лекція  повністю відповідає  науково-методичним вимогам проведення занять, лектор показав себе як кваліфікований, науково–педагогічний фахівець, який вміє не тільки подати матеріал але й навчити.

      В кінці лекції, присутні викладачі та студенти заповнили спеціальні анкети, в яких поставили свої оцінки.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму 
                                                                         

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook