Розпочалися військово-спортивні змагання серед науково-педагогічних «Снайпер-викладач НУБіП України»

2 квітня 2018 року

     2 квітня у НУБіП України відбувся перший етап військово-спортивного змагання «Снайпер-викладач НУБіП України» серед науково-педагогічних працівників університету з нагоди «120-ї річниці НУБіП України».

    Військово-спортивне змагання проводиться з метою формування у науково-педагогічних працівників високих морально-патріотичних і психологічних якостей, прищеплення їм почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини, залучення до здорового способу життя.

   Підготовку і проведення змагання здійснює колектив кафедри військової підготовки. Безпосереднє проведення змагання покладається на суддів змагання: головний суддя А.О. Есаулов, секретар О.Г. Максименко, судді змагання О.С. Турлюн, М.М. Євстратенко, В.В. Чернишенко, А.В. Прокоф’єв.

    Представники факультету тваринництва та водних біоресурсів перші, кому поталанило випробувати свою стрілкову майстерність. Програма змагання складається з одного виду «стрільба з малокаліберної гвинтівки», доречно зазначити, що усі учасники першого дня показали високі результати та неабиякий професіоналізм.

     Результати визначаються за найбільшою сумою балів набраних командою. Кількість балів набраних командою – визначається як сума балів набраних кожним учасником команди. За однаковою сумою балів команди займають однакове місце. Кількість вибитих очок визначається тільки по кулях, що влучили по мішенях.

     Перший день змагань пройшов на «Ура!». А вже 3 квітня свої вміння продемонструють представники ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Усім учасникам бажаємо успіхів!

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної
роботи і студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook