Знайомство майбутніх абітурієнтів з економічним факультетом та кафедрою підприємництва та організації агробізнесу

30 березня 2018 року

     29 березня провідний дослідницький університет України та економічний факультет, гостинно приймаввипускників зі всієї України, де вони мали змогу познайомитися з нашим навчальним закладом. Після зустрічі з ректором університету Станіславом Миколайовичем Ніколаєнко, яка відбулася в 3 корпусі, майбутні абітурієнти були запрошені на факультети, де їм детально розповіли про обрані спеціальності та їх можливості.

Зустріч викладачів та студентів економічного факультету з майбутніми вступниками відбулась в 228 аудиторії 10 навчального корпусу. Проректор Сергій Миколайович Кваша та декан факультету Анатолій Дмитрович Діброварадо вітали молодь  та охоче розповідали про наш факультет, перспективи і можливості які відкриваються для його випускників. 

Після зустрічі з керівництвом факультету, майбутні вступники завітали на кафедру підприємництва та організації агробізнесу. Її завідувач  Микола Максимович Ільчук, коротко розповів про історію кафедри, ознайомив майбутніх абітурієнтів з можливостями, перевагами та перспективами обраної професії.

   

Проведена зустріч викликала інтерес у майбутніх абітурієнтів. Своїми враженнями поділилася випускниця 11 класу Овручської ЗОШ №4 Житомирської області Аліна Дуб: «Мені дуже сподобалось, було цікаво дізнатися про ваш університет та економічний факультет зокрема. Спілкування з викладачами кафедри, викликало у мене зацікавленість до спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». В цілому, зустріч пройшла в теплій атмосфері, а на завершення майбутні вступники ознайомилися з територією університету, її навчальними корпусами, спортивною базою та гуртожитками де мешкають студенти.

 

Доцент кафедри підприємництва

та організації агробізнесу

Нікітченко С.О. 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook