Агрохімік став призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

27 березня 2018 року

 Студент магістратури, дипломник кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва агробіологічного факультету Тимур Панчук достойно представив НУБіП України у ІІ турі Всеукраїнского конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Агрономія», який відбувся у Вінницькому національному аграрному університеті 21-22 березня 2018 року.

      У конкурсі взяли участь 15 закладів вищої освіти України аграрного спрямування, із яких було подано на конкурс 47 наукових робіт студентів. 31 робота успішно пройшла рецензування та потрапила у ІІ тур конкурсу. Автори цих робіт були запрошені на підсумкову конференцію у стінах ВНАУ. Робота на конкурсі проводилась у двох секціях. Доповіді майбутніх фахівців викликали захват журі конкурсу та впевненість у майбутніх поколіннях аграріїв.     

   

     Тимур Панчук представив наукову роботу на тему «Роль новітніх методів рослинної діагностики в живленні картоплі столової» (науковий керівник – доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна НУБіП України, Н. П. Бордюжа). За підсумками виступу та обговорення журі присудило Тимуру Панчуку друге призове місце і нагородило відповідно дипломом ІІ ступеня.

    

     Тож, вітаємо молодого науковця із здобутком та бажаємо ще більших звершень молоді і досвідченому колективу агробіологічного факультету.

Доцент кафедри Надія Бордюжа

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook