Випускники Млинівського державного технолого-економічного коледжу: вступатимемо в НУБіП України!

25 березня 2018 року

Заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка НУБіП України Василь Данілов  провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області щодо вступу випускників на навчання до НУбіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина». Керівництво коледжу разом із студентами з радістю провели таку зустріч, оскільки Василь Данілов є випускником 1981 року даного закладу вищої освіти, і його фотографія розміщена у рубриці «Наша гордість» Музею коледжу.


У зустрічі прийняли участь понад 80 студентів 3-4 курсів та викладачі відділення ветеринарної медицини. У рамках профорієнтаційної роботи проведена також зустріч із директором коледжу Яцкевичем В.Р. та провідними фахівцями ветеринарного відділення.


Василь Данілов представив презентацію про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини і, зокрема, наголосив, що у цьому році виповнюється 120 років з дня заснування університету, а через два роки факультет ветеринарної медицини буде святкувати 100-річний ювілей. Ним були роздані буклети університету та факультету, правила прийому до НУБіП України, брошури щодо навчання на військовій кафедрі університету, студентську газету факультету «PUNCTUM OPTIMUM», календарики тощо. У своєму виступі Василь Данілов підкреслив, що у 2018 році набір на навчання за спеціальністю «Ветеринарна медицина» на базі молодшого спеціаліста ветеринарної медицини буде проводитись за освітнім ступенем «Бакалавр» та «Магістр».


Заступник декана також наголосив на перевагах навчання в НУБіП України. Особливу увагу було акцентовано на трьох складових у навчанні: перше – кадровий потенціал, який на факультеті найбільш потужний з-поміж інших профільних закладів, і налічує 29 докторів наук, професорів та більше 50 доцентів; друге – навчально-методичне забезпечення: науково-педагогічні працівники факультету ветеринарної медицини є авторами навчальних підручників та посібників для ЗВО, навчання також частково проходить дистанційно з використанням  електронних ресурсів; третє – це матеріально-технічне забезпечення, яке постійно оновлюється. І тільки за останній рік на факультеті створені потужні навчально-наукові лабораторії: «Клітинні технології у ветеринарній медицині і біології», «Банк крові», «Міжкафедральна навчально-наукова лабораторія» та інші.


Василь Данілов особливий акцент зробив у своєму виступі на підвищенні якості навчання в НУБіП України та практичної підготовки на базах навчально-дослідних господарств університету. Якість навчального процесу з кожним роком в НУБіП України покращується і студенти також мають можливість проходити практичну підготовку, окрім НДГ НУБіП України, у приватних клініках ветеринарної медицини дрібних тварин міста Києва та за кордоном, зокрема у Вроцлавському природничому університеті (Польща), Німеччині, Австрії, Хорватії. Василю Данілову були задані ряд запитань, на що студенти отримали вичерпні відповіді.


За попередніми опитуваннями 15 випускників будуть подавати документи на навчання в НУБіП України за спеціальністю «Ветеринарна медицина».


Крім цього, однокурсник Василя Данілова, викладач хірургії Володимир Рожкевич запросив ознайомитись з навчальною базою коледжу, відвідати Млинівський краєзнавчий музей та Музей історії коледжу, розташовані на його території.
Отож, очікуємо абітурієнтів з Рівненщини! 

Микола Малюк, 
завідувач кафедри хірургії і патофізіології
ім. академіка І.О. Поваженка,

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook