Профорієнтація в дії

22 березня 2018, 21:50
м. Житомир, КЗ "ЖОІППО" ЖОР

 22 березня 2018 р., в рамках профорієнтаційної роботи, в Комунальному закладі «Житомирський обласний інститут післядипломної освіти», Житомирської обласної ради, відбулась відкрита лекція, щодо перспектив навчання в НУБіП України. Слухачами даного заходу, були директора та вчителя шкіл з усієї Житомирської області.  

 

Спікерами виступили: проф. Ладиченко Віктор Валерійович, доцент Кідалов Сергій Олександрович та к.ю.н, Вітів Віталій Антонович. Сама лекція була розділена на 3 частини. Розпочав презентацію, доц. Кідалов С.О., саме з багаторічної історії створення такого величного вузу, як НУБіП України та перспектив навчання на юридичному факультеті. Презентував проект безоплатної правової допомоги, який відбувається за підтримкою юридичної клініки «Захист та справедливість» та анонсував проект правоосвітньої роботи зі школярами шкіл Житомирської обл.

Проф., Ладиченко В.В., розпочав свою доповідь з презентації перспектив правової освіти та правового виховання. Зокрема, він розповідав про умови розбудови правової держави та громадянського суспільства, де правова освіта і правове виховання, є невід`ємною частиною виховання свідомого громадянина нашої держави, проте, нажаль в цій сфері завжди була і залишається проблемою, яка потребує постійної уваги.

 

К.ю.н., Вітів В.А., поділився своїм практичним досвідом роботи в юридичні клініці «Захист та справедливість», НУБіП України, а саме наводив конкретні справи та звертав увагу присутніх на напрями вирішення цих справ.

 

 

Закінчили виступ, презентацією кейсу на тему «Захист прав споживачів», де доц., Кідалов С.О. спочатку розповів про перспективи проведення в школах правових ігор серед школярів, які в подальшому наддадуть можливість багатьом з них отримати необхідні знання з різних юридичних питань та на останок протестовати правову гру серед вчителів шкіл. Водночас, учителя шкіл висловили своє задоволення даним заходом та запросили нас з цією програмою вже до себе в школи.

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства,

 

Кідалов Сергій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook