Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні очима викладачів університету

25 березня 2018 року

     22 березня 2018 року на базі Київського національному торговельно-економічному університеті за підтримки комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку та торгівлі України проходив ХІ міжнародний бізнес-форум «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні», участь у якому взяли і викладачі кафедри фінансів.

     На пленарному засіданні виступали директор департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України В.С. Шовкалюк, генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України В.М. Биковець, консультант комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Г.О. Андрощук, міжнародний експерт, економіст І.М. Гарбарук, науковці та практики.
     Відбувся обмін думками про сучасні інноваційні зрушення (як в національному, так і у глобальному середовищі), можливість використати кращі надбання для організації підготовки кадрів, практичну реалізацію спільних інноваційних проектів і програм у різних секторах економіки.

 

 

     Стосовно аграрного сектору економіки, то тут приділялася увага інноваційному розвиткові підприємств. Завідувач кафедри фінансів Н.М. Давиденко, викладачі Г.О. Скрипник, О.Є. Данилевська-Жугунісова, А.В. Буряк та З.М. Тітенко взяли активну участь у обговоренні ключових стратегічних напрямів наукових досліджень. Представлені колективом науковців матеріали в рамках ініціативної тематики «Інвестиційне забезпечення розвитку аграрного сектору економіки України» викликали жвавий інтерес як науковців, так і представників бізнес-спільноти.

     На завершення учасники отримали сертифікати і мали можливість поспілкуватися зі спікерами.

Ірина Титарчук
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook