Духницький В.Б. провів заняття для керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби та лікарів ветеринарної медицини-токсикологів

20 березня 2018 року

В рамках підвищення кваліфікації «Керівників і спеціалістів Держпродспоживслужби» та «Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи» завідувач кафедри фармакології та токсикології, д.вет.н, професор Духницький В.Б. провів заняття на тему «Мікотоксикози тварин».

Були розглянуті основні питання:

  • Мікотоксикологія. Розповсюдження грибів-продуцентів мікотоксинів. Класифікація мікотоксикозів Токсикодинаміка та біологічна дія мікотоксинів на організм тварини. Віддалені ефекти від дії мікотоксинів.
  • Гриби-продуценти мікотоксинів. Ідентифікація токсичних грибів. Санітарно-мікологічна оцінка кормів. Визначення токсичності.

Проводячи заняття, Володимир Богданович не залишив без уваги профорієнтаційну роботу. Слухачам було надано детальну інформацію про спеціальності, які можна отримати в НУБіП України, про перспективи навчання, працевлаштування випускників та можливості міжнародного стажування студентів.


Особливо було приділено увагу про навчання в магістратурі та аспірантурі. Отримана інформація не залишилась без уваги і мала активне обговорення.

Бойко Г.В.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook