AgroFM в гостях у майбутніх менеджерів та маркетологів

15 березня 2018 року

     Продовженням циклу лекцій визнаних на ринку праці фахівців з менеджменту та маркетингу став візит консультанта із агромаркетингу, журналіста AgroFM Наталії Маєвської. Професіонал з маркетингових досліджень, бізнеследі та просто красуня пані Наталія спочатку коротко розповіла про свої кар’єрні сходинки, про те як і де здобувала знання та досвід.

     Далі шановна гостя продовжила діалог з аудиторією на тему як саме студент повинен бачити розвиток маркетингу в аграрній сфері, якими якостями володіти менеджер чи маркетолог для того щоб стати конкурентоспроможними на ринку праці. Наталія Іванівна дала поради студентам як почати власний бізнес від розробки певного товару чи послуги до подальшого просування його (її) на ринок та саму реалізацію, збільшення оборотів. Вона також підкреслила, що на даний час ринок реклами в Україні перенасичений, і більша її частина не сприймається споживачем через її надмірність. Також вона зупинилася на основних тенденціях на аграрному ринку, сучасних перспективах його розвитку та проблемах, які переслідують товар чи послугу під час їх життєвого циклу.

     Аудиторія активно контактувала з гостею, задаючи цікаві питання. На завершення проректор з начально-виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша, котрий підкреслив значимість проведеної лекції, і зазначив, що такі заходи цікаві для сучасного студента і допоможуть йому здобути нові цікаві знання у своїй сфері.

Сергій Романчук,
заступник декана факультету аграрного менеджменту


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook