Вітаємо з 45-річчям Олексія Андрійовича МУРАВСЬКОГО!

15 березня 2018 року

 

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження голову Первинної профспілкової організації студентів НУБіП України НУБіП України, кандидата економічних наук

 

Олексія Андрійовича МУРАВСЬКОГО!

45 років – самий розквіт життя, це той вік, коли сили і запал молодості поєднуються з досвідом і життєвою мудрістю, відкривається життєвий горизонт по-новому. Пора, коли багато вже було зроблено, чимало цілей досягнуто, але попереду ще досить часу, щоб реалізувати все найцікавіше і захоплююче.

Віримо, що Ви рішуче і впевнено здійснюватимете соціальний та правовий захист студентства, опікуватиметеся організацією його оздоровлення та санаторно-курортного лікування, змістовного проведення дозвілля студентської молоді тощо.

Хочемо побажати Вам – людині динамічній і цілеспрямованій – йти по життю тільки вперед із посмішкою на обличчі, з любов’ю в серці, зі сміливими планами в голові і з найріднішими людьми поруч. Щоб усі дороги в житті вели до добробуту, процвітання, великих успіхів у роботі!

 

З повагою,
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook