Завершення онлайн-курсів з підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників Вінницької, Рівненської та Волинської областей: підсумки та відгуки слухачів

15 березня 2018 року

     Завершили свою роботу онлайн-курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників Вінницької, Рівненської та Волинської областей.

     Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти, інформаційно-обчислювального центру університету у двозмінному режимі пройшли навчання одночасно 359 викладачів у рамках семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» п’ятнадцяти вищих навчальних закладів.

     Завершився вишкіл прийняттям іспитів. Разом із своїми педагогічними працівниками екзамен склали керівники технікумів і коледжів: технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету – Руслан Будяк, Володимир-Волинського агротехнічного коледжу – Олександр Коновалюк, Могилів-Подільського технолого-економічного коледжу Вінницького національного аграрного університету – Валентина Казьмір, Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП – Олександр Марунич, директор технікуму землевпорядкування ЖНАЕУ – Олександр Гончарук.

     Крім двох теоретичних питань і двадцяти тестів слухачі давали відповіді на запитання: які інноваційні технології використовую у навчальному процесі при викладанні конкретної дисципліни і які інноваційні технології буду використовувати, прослухавши курс навчального семінару.

     Ми попросили слухачів дати свою оцінку проведеної нами роботи, а також висловити побажання щодо вдосконалення навчальної програми.
Ось деякі із них:
     Підсумкову атестацію директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць та завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька використали як площадку для профорієнтаційної роботи. Як наслідок 34 випускники коледжів і технікумів Рівненщини, Волині та Вінниччини виявили бажання навчатися в нашому університеті на спеціальностях механіко-технологічного факультету стаціонарного відділення та 19 – на заочному відділенні; 6факультеті землевпорядкування; 28 ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження; 10юридичному факультеті; 9факультеті ветеринарної медицини; 15 агробіологічному факультеті. Конкретні прізвища майбутніх наших студентів буде передано керівникам відповідних структурних підрозділів університету.

 

      З 19 березня в такому ж режимі працюватимемо з педагогічними працівниками коледжів і технікумів Полтавської області.

     Надалі пропонуватимемо на комерційній основі підвищення кваліфікації в режимі онлайн іншим університетам, технікумам і коледжам України.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook