Лабораторія конярства має поєднувати функціональність навчально-виробничого об’єкта із зовнішньою естетикою

15 березня 2018 року

    Відбулася виїзна спільна виробнича нарада ректорату і керівництва факультету тваринництва та водних біоресурсів за участю всіх завідувачів його кафедр. Тема розмови – хід реконструкції навчально-науково-виробничої лабораторії конярства. Одна з найбільших кафедральних лабораторій, вона сьогодні є і своєрідною фішкою факультету: її із задоволенням відвідують і різноманітні делегації, і дорослі, і малеча. Тож і увага до неї має бути відповідною.

     План реконструкції ННВЛ конярства передбачає реконструкцію денників, заміну даху, вікон, дверей і воріт приміщення стайні та косметичний ремонт її фасаду. У належний стан мають бути приведені великий та малий манежі, прилегла територія. Все це знайшло розуміння і підтримку ректора Станіслава Ніколаєнка, який сьогодні знайомився з ходом робіт і виконанням доручень, що стосуються цього питання. На його думку, лабораторія має поєднувати функціональність навчально-виробничого об’єкта із зовнішньою естетикою.

     Про ремонтні роботи інформував проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. За його словами, основний стримуючий фактор – матеріали, які закуповуються за тендерами. Та певний обсяг внутрішніх робіт силами університетської будівельної бригади у стайні вже зроблено. Зокрема, повністю відремонтовано сім денників, а на решті цей процес активно триває.

     До цього, за словами заступника декана факультету тваринництва та водних біоресурсівРуслана Кононенка, залучено і спонсорські кошти, а необхідну деревину надала Боярська ЛДС. Технічну документацію для внутрішніх електричних мереж розробили у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. А для озеленення території цілком можна скористатися дипломною роботою однієї з цьогорічних випускниць ННІ лісового і садово-паркового господарства, запропонував завідувач лабораторії Дмитро Коваленко.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook