Чемпіонами факультету аграрного менеджменту з міні-футболу стали першокурсники

22 лютого 2018 року

     Вже традицією стало оздоровлення та пропаганда здорового способу життя на факультеті аграрного менеджменту шляхом проведення різноманітних спортивних змагань та турнірів.
     Одним із таких спортивних заходів, який відбувся 20 лютого, став чемпіонат факультету аграрного менеджменту з міні-футболу на Кубок декана серед студентів 1-5 курсів. В змаганнях взяли участь 5 команд-учасників, з них чотири студентські команди, а також одна команда співробітників факультету.

     Важко було спрогнозувати переможця, але явним фаворитом турніру були студенти першого та четвертого курсів. Першими помірялись силами команди другого та четвертого курсів, але тут переможця не виявилось – 1:1. Потім на майданчик вийшли перший курс та команда співробітників, де в напруженій боротьбі три залікові пункти здобули студенти, перемігши опонентів з рахунком 3:1. В наступних зустрічах першокурсники перемогли своїх суперників з другого та третього курсів, але поступились четвертому. А от останнім для чемпіонства не вистачило перемоги над співробітниками, з якими зустріч завершилась результативною нічиєю – 4:4.

     У підсумку перше місце і кубок завоювали першокурсники, друге – посіли студенти четвертого курсу, а третє поділили між собою другокурсники та команда співробітників.

     Вітаємо всіх учасників змагань зі спільною перемогою, адже той, хто займається спортом і поширює його в маси, заслуговує на пошану. Зичимо здоров’я та подальших перемог нашій молоді!

Сергій Романчук,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook