Проведені звіти кафедр та науково-педагогічних працівників про результати проведеної профорієнтаційної роботи

9 лютого 2018 року
механіко-технологічний факультет

            З 6 по 9 лютого на факультеті проходять звіти кафедр та науково-педагогічних працівників про результати проведеної у першому півріччі 2017/2018 н.р та січні 2018 н.р. профорієнтаційної роботи.

Відкривав засідання, очільник факультету Ярослав Миколайович Михайлович, який наголосив, що  ми живемо в непростий для країни час. Скрутна фінансова ситуація, демографічна криза та складні правила прийому у виші, все це змушує активізувати всі сили для  успішного проведення вступної компанії. Ця зустріч потрібна для того, щоб об’єктивно проаналізувати поточні результати роботи і скорегувати зусилля на отримання позитивного результату – виконання державної програми з набору, відібрати найкращих та забезпечити надходження коштів від вступної компанії.

Кафедри механізації тваринництва і сільськогосподарських машин та схемотехніки,  працівники кафедр проінформували очільника, доповіли колегам про вже проведену роботу та плани на друге півріччя.

У виступах науково-педагогічні працівники зазначали кількість шкіл, які відвідали, число загітованих майбутніх абітурієнтів та кількість школярів, які вже навчаються на підготовчих курсах в університеті та тих, які виявили бажання до їх проходження у другому семестрі  цього навчального року. Кожен із доповідачів ділився своїм позитивним досвідом проведення профорієнтаційної роботи, публікації оголошень у районних та обласних газетах та  спеціалізованих виданнях, робота з майбутніми вступниками через соціальні  мережі та персонально.

Ярослав Миколайович зупинився на слабких і сильних сторонах проведеної роботи та зазначив, що ще треба більше зусиль прикласти до наповнення  слухачами підготовчого відділення з використанням дистанційного навчання та участі у олімпіаді. Кожний тиждень проводити звіт НПП  за тиждень і інформування завідувачами кафедр на робочих засіданнях факультету.

Заступник декана Заболотько О.О.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook