Столичні школярі завітали до факультету ветеринарної медицини

9 лютого 2018 року

     6 лютого 2018 року кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад М.Ф. Гулого приймала учнів 3-В класу спеціалізованої школи № 197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району Києва.

     Школярі познайомилися з університетом і його факультетом факультет ветеринарної медицини, їхнім гідом був професор Віктор Трокоз. Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад В.Г. Касяненка Микола Стегней провів екскурсію музеєм анатомії, де представлені скелети носорога, жирафи, пітона та багато іншого не менш цікавого та екзотичного, оглянули навчальні лабораторії.

     Ознайомилися і з паразитологічною колекцією та почули багато цікавого про паразитів людини і тварин від співробітників кафедри паразитології та тропічної ветеринарії. Особливий інтерес викликала розповідь доцента В’ячеслава Соломона про світ тварин: їхні види, захворювання та методи профілактики і лікування домашніх улюбленців. А у лекційної аудиторії № 412 вони змогли «приміряти» себе до студентської лави.

     Потім діти зустрічалися із заступниками декана Василем Даніловим, Юрієм Жуком та завідувачем кафедри хірургії і патофізіології тварин ім. акад. І.О. Поваженка Миколою Малюком, які коротко відповідали на запитання школярів і побажали їм успішного навчання в школі, яке дасть можливість вступити після її закінчення до нашого університету.

     Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі директорові школи № 197 С.В. Куцій та керівникові 3-В класу Н.В. Білоус і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Валентин Карповський,
професор

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook