Інтенсивне навчання англійської мови: враження і перспективи від авторського тренінгу

7 лютого 2018 року

     По завершенню роботи авторського тренінгу завідувачів кафедр романо-германських мов і перекладу Олександра Малихіна і англійської філології Наталії Арістової «Інтенсивне навчання англійської мови», який проходив на базі гуманітарно-педагогічного факультету з 23 по 31 cічня, на адресу організаторів надійшли відгуки від його учасників. Серед останніх – завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного, вони вдячність та побажання щодо проведення подібних тренінгів у майбутньому.

     Завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун відзначив розмаїття видів проведеної під час тренінгу роботи та відсутность одноманітності, і для підвищення ефективності процесу запропонував розподіляти учасників заходу по групах, виходячи з рівня володіння мовою.
     Доцент кафедри статистики та економічного аналізу Тетяна Куць наголосила, що такі тренінги мають проводитися на постійній основі. Оскільки всі дуже зацікавлені у підвищенні рівня володіння іноземною мовою для складання в майбутньому іспитів на отримання міжнародних сертифікатів і для покращення рівня викладання англійською мовою своїх дисциплін.

     Завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік подякувала авторам тренінгу за високий професіоналізм і різноманітність сучасних підходів і методик викладання матеріалу. А завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Василь Ковальчук зазначив: під час тренінгу були використані різноманітні й цікаві інноваційні методи роботи, які можна перейняти і використовувати для вивчення й інших дисциплін.

     Професор кафедри конструювання машин і обладнання Юрій Ромасевич подякував організаторам за допомогу в освоєнні навичок говоріння, за надану можливість пройти пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою та за цікаві завдання і дружню атмосферу під час ренінгу. Беззаперечне значення, актуальність і цінність тренінгу, на його думку, обумовлені спрямованістю на забезпечення усвідомлення необхідності та важливості підвищення рівня володіння англійської мови.

     Отримані схвальні відгуки вказують на важливість і необхідність проведення таких інноваційних практичних тренінгів для науково-педагогічних працівників нашого університету, оскільки вони показують відкритість викладачів до набуття нових знань і вмінь.

Ірина Гриценко,
старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу
Людмила Клименко,
старший викладач кафедри англійської філології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook