Розширене засідання ректорату

27 лютого 2018, 9:00
Корпус №3, ауд. 213

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати зимової сесії та початок весняного навчального семестру 2017-2018 н.р. Доповідають: начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович, декан факультету ветеринарної медицини Цвіліховський Микола Іванович, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович.
  2. Про організацію роботи кафедри овочівництва і закритого ґрунту у 2018 році. Доповідають декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович та завідувач кафедри овочівництва і закритого ґрунту Федосій Іван Олексійович.
  3. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України Положення «Про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НУБіП України» в 2018 р. та Положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України» в 2018 р. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  4. Про стан інформаційно-комунікаційного забезпечення та використання комп’ютерної техніки в університеті. Доповідає начальник інформаційно-обчислювального центру Теплюк Віктор Михайлович. Співдоповідач: декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна.
  5. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді університету річного фінансового звіту за 2017 рік та фінансового плану університету на 2018 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про концепцію відновлення Музею історії НУБіП України. Доповідають проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович та директор музею історії університету Поливач Марія Анатоліївна.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook