На базі ННІ післядипломної освіти пройшов семінар-навчання для фахівців Держпродспоживслужби

1 лютого 2018 року

     30 січня 2018 р. на базі ННІ післядипломної освіти пройшов семінар-навчання з питань організації професійного навчання та впровадження програми дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі на платформі «Moodle». Його було організовано спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у семінарі взяли майже 50 представників територіальних органів Держпродспоживслужби.

     Перший підготовчий етап запуску дистанційного навчання для спеціалістів Держпродспоживслужби стосувався питань організації професійного навчання та впровадження модуля «Організаційна структура». Експерти також навчали правильно заповнити організаційно-штатну структуру в системі дистанційного навчання.

     Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа подякував НУБіП України за сприяння у постійному навчанні та підвищенні професійної компетентності працівників служби у галузі ветеринарної медицини, сферах карантину та захисту рослин. Та зазначив, що кожен спеціаліст має бути зацікавлений у постійному підвищенні своєї кваліфікації, щоб бути в курсі сучасних тенденцій та викликів – як законодавчих, так і фахових.

     Директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць розповіла про можливості вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в інституті, можливості стажування фахівців ветеринарної медицини на комерційній основі на базі факультету ветеринарної медицини.

Марія Кулаєць,
директор ННІ ПО
Григорій Бойко,
заступник декана факультету ветеринарної медицини
з питань післядипломної освіти

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook