Обмінюємося досвідом організації навчального процесу: круглий стіл у Мукачівському аграрному коледжі

24 січня 2018 року

     23 січня 2018 року з ініціативи адміністрації Мукачівського аграрного коледжу НУБіП пройшов круглий стіл з представниками колективу Мукачівського педагогічно-гуманітарного коледжу МДУ.

     В ході творчої зустрічі колеги мали можливість обмінятися інноваційними педагогічними досягненнями, здобутками та намітити плани співпраці на майбутнє.
     Директор коледжу Юрій Садварі ознайомив гостей з питаннями, над якими працює колектив навчального закладу, який він очолює, а також з планами на майбутнє.

     Його колега директор Мукачівського гуманітарно-педагогічного коледжу Іван Кушнір розповів про особливості навчального-педагогічного процесу в стінах свого освітянського закладу.

     Учасники обмінялися думками щодо перспектив розвитку навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації і освітньої галузі в контексті Закону України «Про освіту».
     Такі зустрічі дають можливість не тільки обмінюватися педагогічним досвідом, обговорювати нагальні питання сучасного освітнього процесу, а й надихають на нові звершення, вдосконалення педагога як особистості. Вважаємо, що це тільки початок.

Наталія Кепенач

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook