Профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу і туризму

21 грудня 2017 року

 

 

 

       
     Доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова провела профорієнтаційну роботу серед учнів 10-их та 11-их класів комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа I ступеня- Гімназія" № 143 Оболонського району м. Києва.

 

       У процесі профорієнтаційної роботи було доведено учням про те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України за версією рейтингу "Топ-200 Україна"  увійшов до десятки кращих вищих навчальних закладів країни. 
        Учні із зацікавленістю переглянули відеоматеріали про НУБіП України та про спеціальність "Туризм". 

       Під час зустрічі школярі активно цікавилися студентським життям в НУБіП України, умовами навчання, умовами проживання в гуртожитку, розмірами стипендій, культурно-виховною роботою, міжнародною діяльністю та багатьма іншими питаннями. Було роздано велику  кількість ознайомчих матеріалів, проінформовано про підготовчі курси до ЗНО в НУБіП України, а також надана інформація про можливі варіанти контактів із приймальною комісією.

    Дякуємо заступнику директора з навчально-виховної роботи Оксані Чохі за надану можливість провести профорієнтаційну роботу і поглибити співпрацю в майбутньому.
  Чекаємо майбутніх студентів в стінах нашого університету!
  
Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook