ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ТОРГІВЛІ

13 грудня 2017 року

11-го грудня на економічному факультеті завершили роботи екзаменаційні комісії по захисту магістерських робіт. Так в цей день захищались магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання.
Відкрив роботу екзаменаційної комісії декан економічного факультету Анатолій Діброва, який зачитав наказ ректора про створення комісії, розпорядження деканату про допуск до захисту і побажав комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт.
Дослідження студентів оцінювала державна екзаменаційна комісія: доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік (голова комісії); доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу Микола Ільчук; кандидат економічних наук, доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Валентина Яворська; кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Лариса Олійник (члени комісії).

 

Студенти у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку фахівця із біржової діяльності висвітлюючи актуальні питання результатів проведених досліджень біржового товарного та фінансового ринків, що на разі потребують вирішення.

 

 

Найкращими роботами були, зокрема: «Оцінка вартості цінних паперів корпоративних емітентів методами фундаментального аналізу» Максима Назаренка (науковий керівник, професор Надія Резнік), що викликала жвавий інтерес, а саме представлення шляхів оптимізації прийняття інвестиційних рішень на основі фундаментального аналізу; «Інтернет-трейдинг на біржовому ринку» Володимира Мартинова (науковий керівник, доцент Валентина Яворська), у роботі інноваційним був той факт, що вплив інтеграційних процесів, що відбуваються, є вагомим для перспектив розвитку вітчизняного біржового фондового ринку; «Алгоритмічна торгівля на фондових ринках» Владислава Крижнього (науковий керівник, професор Надія Резнік), особливий інтерес викликало питання практичного використання алгоритмічної торгівлі в умовах сучасних біржових систем; «Торгові стратегії на аграрному ринку» Ольги Степанченко (науковий керівник, доцент Юрій Рубан), цікавим було удосконалення використання торгових стратегій через розвиток системи управління ціновими ризиками на товарних ринках.

Комісія, оцінивши роботу і заслухавши доповідь магістрантки, рекомендувала її роботу для подальшої участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що буде проводитись у березні 2018 року у місті Одеса.

У доповідях студентів відчувалось знання ними предмету та об’єкту дослідження, вміння відстоювати отримані ними результати досліджень. Усі виступи відрізнялись своєю оригінальністю, креативністю та інноваційністю.

Комісія відмітила високий рівень представлених до захисту робіт а також теоретичну і практичну цінність отриманих студентами результатів досліджень.


Анна Кравченко,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook