Студенти університету – учасники 10-го Всеукраїнського правового VIP-турніру

11 грудня 2017 року

   8 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права 2017 року на базі Національного авіаційного університету відбувся 10-й Всеукраїнський правовий VIP-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України.

     VIP розшифровується як «високо інтелектуальний правник». Турнір проводиться за форматом гри «Брейн-ринг», далі команда переможець може зіграти у суперфіналі з командою провідних правників України під час Всеукраїнського тижня права.
      До участі в турнірі були запрошені 23 команди з вищих навчальних закладів з усіх куточків України. НУБіП представляла команда Юридична клініка «Захист та справедливість».

     Під час проведення правого турніру учасники команд відповідали на запитання ведучого відповідно до вибраної категорії із певної галузі права. Всього було поставлено 5 блоків питань із галузей кримінального, цивільного, конституційного права, загально правових та загальнотеоретичних дисциплін.

     Запекла боротьба та змагальницький дух серед команд тривали з перших хвилин гри, але команда, що представляла наш університет, без особливих проблем подолала перший тур і увійшла у вісімку кращих. У подальшому команди шляхом жеребкування були поділені на групи по чотири в кожній.

     За результатами запеклої боротьби четверте місце посіла команда від нашого університету, яка зупинилася за один крок від суперфіналу, поступившись лише декількома ігровими балами командам.

Сергій Кідалов,
керівник ЮК «Захист та справедливість»,
доцент кафедри міжнародного
права та порівняльного правознавства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook