«Битва інтелектуальних титанів» на факультеті аграрного менеджменту

29 листопада 2017 року

     27 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулась «Битва інтелектуальних титанів». У даному заході приймали участь команди: "Чорні троянди", "2 на 2", "Карлеони", "No name", "Масони", "Лідери", кожна з яких була готова вести запеклу боротьбу, але водночас чекала на цікаву та дружню гру. До складу кожної команди входило по 4 найрозумніших студентів.

Ведучою та організатором заходу стала керівник наукового відділу СО ФАМ Олеся Гомоль, якій вдалося налаштувати аудиторію на продуктивну та цікаву гру. Учасники зуміли повністю сконцентруватися на грі, проявивши неабиякі інтелектуальні здібності.

На турнірі ми намагались урізноманітнити навчання та дозвілля наших студентів. Саме тут юнаки та дівчата обмінюються думками, спілкуються та працюють в команді.

Команди проявили неабияке захоплення грою. «Битва інтелектуальних титанів» пройшла  у дусі здорової конкуренції, розкрила широкий спектр знань студентів, надаючи змогу відповідати, спираючись не тільки на знання, а й, без сумніву, на логічне мислення. Учасники відзначилися завзяттям та надзвичайно високим рівнем активності.

Гра складалась із 6 етапів. Кожен етап відображав по 5 питань окремих галузей, а саме: наука, музика, університет, історія, кінофільми, космос.

Найкраще впоралась команда молодих, енергійних студентів 2 курсу «No name», вони ж і зайняли перше місце!

З відривом всього лиш в пів-бала, друге місце виборола потужна команда 4 курсу «Чорні троянди».

Почесне третє місце посіла команда маркетологів 4 курсу «Масони».

Перші три переможці були нагороджені особливоим тортом. Кожна команда-учасник нагороджена іменною грамотою та книгами, аби й надалі розвивати свої інтелектуальні навички.

Усім учасникам, вболівальникам, організаторам дякуємо за участь у даному заході. Тільки разом ми творимо історію, тільки разом – ми сила та творимо розумну, прогресивну націю.

Безсумнівно, даний захід сприяв розкриттю власного потенціалу кожного студента, надавши можливість перевірити власний рівень підготовки та згуртовано попрацювати у команді. Сподіваємось, проведення цього конкурсу стане для нашого факультету доброю традицією.

Студентка 3 курсу 2 група

Факультету аграрного менеджменту

Рибачук Юлія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook