Магістр спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" Микола Дерева серед призерів Міжнародної конференції Вишеградської Асоціації Університетів

28 листопада 2017 року
м.Гьодоло, Угорщина

Студент факультету аграрного менеджменту магістерської програми "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" Микола Дерева достойно представив  Національний університет біоресурсів і природокористування України на міжнародній конференції в м. Гьодоло (Угорщина).

22 листопада 2017 р. у м. Гьодоло (Угорщина) на базі Факультету економіки та соціальних наук Університету Св.Іштвана (Szent István University) відбулась IV щорічна Міжнародна наукова конференція Вишеградської Асоціації Університетів «VUA YOUTH» на тему «Інновації як рушійна сила сталого розвитку».

Метою цієї конференції було створення платформи для студентів та аспірантів, де вони мали можливість презентувати результати своїх досліджень та отримати рекомендації для подальших досліджень від наукового комітету конференції.

За результатами конференції студент факультету аграрного менеджменту, магістерська програма "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" Микола Дерева посів ІІІ місце та отримав диплом. Темою його роботи було «Стратегічне оцінювання ефективності експортної діяльності продукції садівництва в Україні».

Виступ студента магістратури Дереви Миколи можна оцінити як вдалу міжнародну апробацію перших результатів його магістерської роботи, яка присвячена комплексному дослідженню галузі садівництва України. Науковий керівник - доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н. Олена Ковтун.

Вітаємо призера та наукового керівника та бажаємо наступних звершень і наукових досягнень!

Людмила Денисенко,

заступник декана факультету аграрного менеджменту
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook