У центрі уваги останнього осіннього ректорату – зимова сесія, умови проживання у гуртожитках, підготовка до святкування 120-річчя НУБіП

27 листопада 2017 року

     Те, що університет продовжує працювати стабільно і виважено, засвідчило сьогоднішнє засідання ректорату, яке пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Відкриваючи його, він акцентував увагу на підготовці до екзаменаційної сесії і завершенні перевірки гуртожитків.

    Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про поточну роботу вченої ради та нагадала, що цього року підсумкове її засідання пройде 27 грудня. Тож бажано іншими заходами цей день не завантажувати.

     Голови обох профкомів – співробітників НУБіП Ростислав Тарасенко і студентів і аспірантів Олексій Муравський – розповіли про роботу міжнародної науково-практичної конференції «Земельна реформа. Забезпечення сталого використання земельних ресурсів та розвиток сільських територій. Дотримання фундаментальних трудових і соціальних прав селян і найманих працівників», ініційованої Профспілкою працівників агропромислового комплексу України на базі університету. І відзначили: наш виш справив на учасників дуже гарне враження. Приємно, що профспілки вже почали підготовку до Новорічних свят.

     З ситуацією в кампусі, ходом перевірки гуртожитків членів ректорату ознайомив директор студмістечка Сергій Стецюк.

     На поточних кадрових питаннях спинилася заступник начальника відділу кадрів Валентина Шаповал, справах наукових – начальник науково-організаційного відділу НДЧ Вікторія Самсонова. Про роботу своїх служб доповіли начальники – служби охорони Василь Моісеєв, спеціального відділу Валерій Бевз, завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов, керівник благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін.

     Начальник навчальної частини Оксана Зазимко говорила про готовність до зимової сесії, проведення університетської олімпіади, подачу ліцензійних справ. За тиждень агробіологи вже розпочинають захист магістерських робіт, за ними – решта факультетів.

     Провідний юрист юридичної служби НУБіП Юлія Шовкун повідомила, що служба сьогодні, крім поточних питань, займається аналізом Статуту НУБіП України на відповідність чинному законодавству.

     Про фінансовий стан інформували головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін, про хід планового медичного огляду першокурсників – завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про відбір на участь у програмі Еразмус+ та інших, стан справ з друкарнею. Одним з основним завдань залишаються закупівлі: вже надійшли всі пропозиції від факультеті та ННІ.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт. За його словами, все заплановане виконується, зокрема заміна вікон у корпусах, оформлення технічних паспортів для корпусів, які їх не мають.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін спинився на перевірці гуртожитків. Він підкреслив: ми не підходимо правильно до цього питання. Студентські ради самоусунулися від контролю за порядком, не видно і роботи кураторів. Зміна ситуації на краще потребує системних рішень.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну – тримати на контролі постанову уряду стосовно відзначення 120-річчя НУБіП, Оксані Зазимко – готовність до зимової сесії (зокрема, на всіх факультетах та ННІ провести збори вчених рад) і підготувати наказ на ЗНО для бакалаврів, Сергію Стецюку – завершити огляд гуртожитків, а також спільно з Вадимом Ткачуком – зайнятися обладнанням комп’ютерних контрольних класів для проведення ЗНО; Вадиму Ткачуку – забезпечити мешканцям гуртожиткам доступ до електронної бібліотеки та інші.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook