Відбувся конкурс на кращу навчально-виробничу ферму

21 листопада 2017, 23:37

 Сучасна аграрна освіта базується на тісній кооперації фахівців університетів, коледжів та аграрних підприємств. Така співпраця взаємно збагачує наукові колективи і забезпечує максимальну наближеність навчання до практики.

 Особливо важливим такий зв’язок є для підготовки майбутніх фахівців галузі тваринництва, адже практична компонента зоотехнічній освіті є надзвичайно вагомою, особливо для аграрних коледжів, які часто продовжують своє навчання в університетах.

 З метою підвищення якості практичної підготовки студентів коледжів, та визначення кращих навчальних навчально-виробничих ферм 16 листопада 2017 року було проведено заключний етап огляду-конкурсу на кращу організацію та функціонування навчально-виробничої ферми серед аграрних технікумів і коледжів зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва".

 Переможцями ІII етапу огляду-конкурсу на кращу організацію та функціонування навчально-виробничої ферми аграрного вищого навчального закладу України стали Липковатівський аграрний коледж та ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж».

  Членом фахової конкурсної комісії був запрошений професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України, А.А.Гетя

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook