Даємо корисні поради для людей в передачі «Якісне життя» на телеканалі «Київ»

8 листопада 2017 року
НУБіП України, корпус 11, ауд. 107

 На телеканалі «Київ» кожної середи о 20 годині 30 хвилин показують цікаву і корисну для людей передачу «Якісне життя», де левину частину ефіру приділяють продуктам харчування.

Викладачі нашого факультету є бажаними експертами по якості м’ясомолочної продукції, консервованих овочів та фруктів, свіжих плодів і ягід, технологій переробки сировини і отримання харчових продуктів тощо.
Чергова участь доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марії Жеплінської підтверджує високий професіоналізм щодо надання порад для населення, в даному випадку щодо купівлі кухонної солі та не витрачання зайвих коштів задля використання прорекламованої продукції сумнівного походження.
 
 
 
В навчальній лабораторії кафедри відбулася зйомка для цієї передачі, де детально обговорили 5 зразків кухонної солі та провели експеримент наявності осаду в солі мінеральних домішок, яких не повинно бути в 5-и відсотковому розчині після ретельного перемішування. 
 
 
Зроблені висновки експерта допоможуть людям зорієнтуватися в торгівельній мережі щодо якості солі і не переплачувати гроші за так звані високі технології і великий вміст мікроелементів.
 
Доцент кафедри процесів і обладнання
 переробки продукції АПК
 Михайло Муштрук
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook