Постерна презентація наукових робіт студентів магістерської програми «Прикладна економіка»

14 листопада 2017 року
НУБіП України

У вівторок, 14 листопада відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістерської програми «Прикладна економіка».
Магістри кафедри глобальної економіки представили свої розробки комісії на чолі завідувача кафедри глобальної економіки професора Наталії Вдовенко, куратора групи магістрів доцента Олени Кірейцевої, доцента Віолети Гераймович та наукових керівників магістерських робіт.


В постерних презентаціях магістри представили свої наукові розробки, в яких розкриті питання розробки і формування базових напрямів аграрної політики України в нових умовах продовольчих і фінансових викликів, підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору в умовах Зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та шляхи її реалізації в Україні, зміни у тенденціях глобальної торгівлі продукцією сільського господарства в напрямах регіональної інтеграції, тощо.


Учасники презентації з зацікавленістю ознайомились з основними результатами, висновками та пропозиціями представлених робіт.
Підсумовуючи результати постерної презентації, можна зробити висновки, що магістри плідно попрацювали над науковими роботами і врахувавши побажання комісії успішно пройдуть захист магістерських робіт.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook