Підвищення кваліфікації завідувачів відділень аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації

11 листопада 2017 року

     З 6 по 10 листопада завідувачі відділень Коник А.А., Філатова В.Л. взяли участь у курсах підвищення кваліфікації завідувачів відділень аграрних ВНЗ І-ІІ р.а., які проходили на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Гостинно зустрів учасників семінару ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М., який розповів про завдання аграрних ВНЗ у рамках Закону України «Про освіту». Родзинкою, звичайно, був виступ Ющенка В. А., екс-президента України (2005-2010 рр.), який проаналізував стан аграрної освіти та сьогодення.

     Представники ДУ «НМЦ «Агроосвіта» зупинилися на особливостях підготовки молодших спеціалістів в умовах модернізації вищої освіти та сучасних вимог ринку праці.

     Кожен день був насичений і змістовний. Обговорювалися питання якості освіти, технологій компетентнісного оцінювання та ціннісного підходу у вихованні майбутніх спеціалістів, питання ІКТ та їх використання в освітньому процесі, мотивація навчальної діяльності студентів, керівництво та контроль за роботою кураторів і активів академічних груп.

     Також відбувся обмін досвідом з колегами на базі ВП НУБіП України «Немішаєвський агротехнічний коледж». Учасники мали можливість поспілкуватись з завідувачами відділень навчального закладу з питань організації роботи та напрямками їх діяльності, оглянули базу коледжу та ДУ «НМЦ «Агроосвіта».

      Підсумком семінару стало отримання сертифікатів.

      Курси підвищення кваліфікації пройшли організовано і на високому рівні.

 

Зав. відділеннь Коник А.А.Філатова В.Л.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook