Члени гуртка «Інновінг» прийняли участь у IV Міжнародній науково-практичнії конференції «Цифрова освіта в природничих університетах»

29 жовтня 2017, 0:25
НУБіП України

 

25-27 жовтня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України члени гуртка «Інновінг» взяти участь у роботі IV Міжнароднії науково-практичнії конференції «Цифрова освіта в природничих університетах».
 
Учасників конференції привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який загострив увагу на тому, що цифрові технології сьогодні пронизують усі напрями діяльності сучасного аграрія. Ці технології мають бути доступними студенту в е-навчальному середовищі, яке формується в університеті і має всі необхідні ресурси та сервіси для організації навчального процесу.
 
 
Ключовою темою конференції було визначено: Кращі практики е-навчання.
 
Головні напрями конференції:
1. Університет, бізнес і наука: ІТ-інструменти та методи співпраці.
2. Е-навчання: методологія, ІКТ-інструменти, освітні ресурси та сервіси, компетентність викладачів в галузі е-навчання.
3. Е-системи в освіті: е-середовище ВНЗ, інформаційні системи управління у ВНЗ, хмарні технології в освіті.
 
 
 
Під час роботи конференції були проведені два  майстер-класи, які присвячені цифровим технологіям в природничих університетах, слухачами були понад 50 учасників з різних факультетів університету та гості з Вроцлавського природничого університету.
 
 
 
Перший майстер-клас з використання мобільних додатків для опрацювання даних, аналітики, точного землеробства, е-комерції, монiторингу організувала доцент, докторант кафедри інформаційних і дистанційних технологій НУБіП України Альона Нелєпова. Це був тренінг зі встановлення відповідних мобільних додатків на власних пристроях викладачів та методичними рекомендаціями щодо їх використання для навчання студентів.
 
 
Про Big Data в аграрній сфері розповідав автор наступного майстер-класу доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Артур Кочарян
 
 
 
Учасники майстер-класів мали можливість отримати доступ до масивів великих даних з різних відкритих ресурсів, зокрема тих даних, які стосуються виробництва сільськогосподарської продукції.
 
Богдана Вишнівська 
керівник гуртка «Інновінг»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook