Виїзне заняття гуртка "Соціальний практик" на базі науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації

20 жовтня 2017, 14:00
м. Київ

       20 жовтня 2017 року члени гуртка "Соціальний практик" разом з викладачами НУБіП гуманітарно-педагогічного факультету кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті (завідувачем кафедри Вікторовою Л.В., доцентом Ржевським Г.М. та асистентом Арзуманян К.К.) прийняли участь в виїзноми засіданні гуртка на базі науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Тема зустріч присвячена особливостям роботи працівників центру щодо освіти та перепідготовки, підвищення кваліфікації соціальних педагогів, практичних психологів. На занятті розглянуто питання освіти "Людей третього віку".

Доцент кафедри Геннадій Ржевський прові заняття за темою "Психолого-педагогічні особливості навчання "Людей третього віку"".

        Люди третього віку своїм прикладом доводять, що пенсія – це не кінець життя, а тільки початок. Саме тоді настає золотий час для втілення усіх своїх мрій, планів та задумів. А ще вони відкриті для нових знайомств, подорожей та безперервного навчання протягом усього життя. Бо вчитися ніколи не пізно…

С годами мы становимся мудрее.
И смотрим с высоты минувших лет
На прошлое. И на душе теплеет,
Как будто от него исходит свет.
И кажется, что чувства не остыли…
И души рвутся от случайных фраз…
Как не хватает тех, кого любили,

 

Но ещё больше — всех, любивших нас…

     Студенти спеціальності "Соціальна робота"  були вражені жагою до знань людей літнього віку, бажанням розширювати світогляд, бажанням бути адаптованими до вимог сучасного суспільства.
     Члени гуртка обговорили проблеми та особливості навчання людей "третього віку" та запланували проведення круглого столу на тему "Соціалізація людей літнього віку в сучасному суспільстві"
 
Вікторова Леся Вікторовна,
завідувач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті,
Арзуманян Каріна Каренівна,
асистент кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook