ПРО БАЗОВІ МОЖЛИВОСТІ ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE

18 жовтня 2017, 17:20

18 жовтня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини відбулася зустріч з начальником відділу науково-технічної інформації Вікторією Іванівною Кирилюк. На заході були присутні члени науково-технічної ради, науково-педагогічний персонал кафедр та молоді вчені факультету. Доповідь Вікторії Іванівни була присвячені базовим можливостям платформи Web of Science. Наразі дуже гостро стоїть питання публікацій наукових статей вченими факультету у міжнародних виданнях, зокрема, що належать до науко-метричної бази Web of Science, що пов’язано з нерозумінням і недотриманням певних вимог.

Представлена доповідь дала можливість слухачам зрозуміти суть та важливість платформи Web of Sciencе, оскільки її можливості безмежні: контроль цитування власних робіт, моніторинг нових видань, можливість створення власної бібліотеки та інше.
Директор НДІ ЗТ Засєкін Дмитро Адамович від колективу науково-педагогічних працівників факультету вручив доповідачці подяку, адже сьогоднішня зустріч сприяла співпраці і взаємодопомозі в майбутньому.

Директор НДІ ЗТ Засєкін Д. А.
Голова РМВ Друзь Н. В.
Секретар РМВ Юстинюк В. Є.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook