Розпочав роботу в новому форматі студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

11 жовтня 2017, 17:23

    11 жовтня 2017 року в новому форматі розпочав свою роботу студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення». У першому засіданні  гуртка взяли участь студенти третього курсу факультету аграрного менеджменту.

    З початком роботи гуртківців привітала завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук, яка розповіла про плани та перспективи кафедри щодо створення умов для розвитку наукового мислення, аналітичних здібностей та креативності студентів, можливостей розширення їх кругозору та ерудиції, в тому числі, завдяки участі в наукових і бізнес-проектах.

    Також Лідія Василівна зазначила, що в наш час саме за допомогою реалізації проектів студенти можуть змінювати свій навколишній простір та створювати нові умови для навчання і проведення вільного часу з користю для себе та інших, тим самим здобуваючи професійні навички та набираючись впевненості у власних силах, що допоможе реалізувати себе в подальшому житті.

    В процесі обговорення та виявлення інтересів студентства, учасники засідання виразили бажання крокувати в ногу з прогресивними вищими навчальними закладами та організаціями й створити на території студмістечка НУБіП України власний студентський простір – коворкінг, в якому можна буде творчо проводити час, працювати над проектами, спілкуватися, запрошувати з лекціями цікавих спікерів, проводити зустрічі з роботодавцями, проходити цікаві тренінги або ж просто готуватися до пар в приємній атмосфері.

    Про успішні практики організації студентських коворкінгів розповіла керівник наукового гуртка, кандидат економічних наук, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Валеріївна Лобунець, зокрема про досвід КНУ ім. Шевченка (Лунотека) і КПІBelka (Важа і Belka), НаУКМА (Білий простір та KMArtYard) та НАУ (NAUHAB).

    Студентка Ірина Янкова поділилася власними враженнями від відвідування вітчизняних та зарубіжних студентських просторів, зокрема в США, де вона перебувала на стажуванні. Її виступ був настільки професійним, захоплюючим та емоційним, що всі присутні відразу ж вирішили зайнятися розробкою проекту з відкриття коворкінгку в нашому університеті та одноголосно обрали Ірину координатором цього проекту.

  

Тетяна Лобунець


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook