Широкі можливості навчання в НУБіП та особливості отримання фаху ветеринарного лікаря

25 вересня 2017 року

22 вересня 2017 р. у рамках профорієнтаційних заходів Національного університету біоресурсів і природокористування України професор кафедри біохімії ім. академіка М.Ф. Гулого, доктор біологічних наук Лілія Григорівна Калачнюк разом із старшим лаборантом, здобувачем Вікторією Олексієвною Прис-Каденко відвідали Васильківський навчально-виховний комплекс "ЗОШ І-ІІІ ступенів. ДНЗ" №4.
Основною метою візиту було зустріч працівників кафедри біохімії ім. академіка М.Ф. Гулого із учнями 8-11 класів, надання детальної інформації про університет, умови навчання в ньому і можливості майбутнього працевлаштування, а також підписання договору про співробітництво та організацію взаємовідносин НУБіП із даним шкільним закладом.


Л.Г. Калачнюк у своїй доповіді представила інформаційні матеріали для вступників, умови навчання, можливості студентського життя в університеті та подальші перспективи після закінчення освіти.


Вона вказала на особливості набуття фаху ветеринарного лікаря та його удосконалення на факультеті ветеринарної медицини.

Лілія Григорівна наголосила на можливостях активної участі студентів у наукових дослідженнях та на успішній діяльності студентських наукових гуртків на факультеті ветеринарної медицини.
У проведенні зустрічі та розповсюдженні інформаційної літератури активно прийняла участь В.О. Прис-Каденко, колишня випускниця школи.


Дана зустріч виявилась дуже корисною, сприяла глибшому розумінню учнями і вчителями навчального процесу в НУБіП та його переваг у порівнянні з іншими ВНЗ. У цілому як школярі, так і вчителі залишилися дуже задоволеними від представлення інформаційного матеріалу про університет, його ННІ та факультети, в результаті чого було підписано договір про співробітництво та організацію взаємовідносин НУБіП з даним шкільним закладом.

Завідувач кафедри біохімії
імені академіка М.Ф. Гулого,
професор В.А. Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook