Засідання вченої ради агробіологічного факультету від 20 вересня

20 вересня 2017 року
 
2вересня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Першим на порядку денному стояло питання аналізу вступної кампанії і заходи щодо покращення профорієнтаційної роботи на агробіологічному факультеті. Доповідав декан Віктор Забалуєв, який детально проаналізував цьогорічну вступну кампанію, яка була складною для факультету, адже в порівнянні з минулим роком набрали на навчання на 100 осіб менше. В першу чергу це студенти на підсадку на 3 курс і скорочений термін навчання на 2 курс (після коледжів). Дуже болісно, що після школи також недобрали студентів і це є недоопрацюванням деканату і всього колективу факультету. Призвичаїтись до правил прийому дуже складно і непередбачувано, тому потрібно вже зараз починати профорієнтаційну роботу. Доповідач акцентував увагу на особливостях вступної кампанії до ВНЗ на 2018 рік і основні завдання колективу з профорієнтаційної роботи на 2017-2018 н.р.
В обговоренні даного питання активну участь взяли Михайло Дмитрашак, Віталій Жемойда, Григорій Демидась, Олександр Цизь, Анатолій Балаєв. Було запропоновано на всіх кафедрах провести засідання на яких затвердити план профорієнтаційної роботи із залученням всіх НПП.
Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній доповів про результати літньої сесії. Було відмічено, що коливання середнього балу курсу по предметах незначний, успішність студентів на першому, другому курсах краща, ніж на третьому і четвертому. Найгірші результати успішності у студентів випускників коледжів. Приємно, що в студентів покращилась успішність з іноземних мов.
Були розглянуті питання щодо назви новоствореної навчально-науково-виробничої лабораторії «Овочі відкритого і закритого ґрунту» та про створення спільно з ТОВ «Агроскоп Інтернешил» науково-виробничої лабораторії «Моніторингу якості грунтів».
Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Боберпредставив підручники, навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.
 
Ніна Бикіна, секретар вченої ради агробіологічного факультету,
Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook