Підводимо підсумки засідання кафедри

12 вересня 2017 року
401 ауд. 10 навчальний корпус

     12 вересня 2017р. о 14.30 відбулося вересневе засідання кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, на якому були присутні всі наукового-педагогічні працівники та персонал кафедри.
     Засідання кафедри відкрила завідувач кафедри Ларіна Ярослава Степанівна, яка оголосила порядок денний засідання та основні питання, які потрібно вирішити, основним з яких були:
1) Затвердження плану профорієнтаційної роботи кафедри на 2017-2018р.;
2) Актуальні питання організації круглого столу, присвяченого 15-річчю кафедри;
3) Посилення наукової роботи викладачів та аспірантів кафедри;
4) Уточнення навчального навантаження на 2017-2018 навчальний рік та інші не менш важливі питання.
      Відповідно до порядку денного засідання було обговорено перше питання у результаті якого кожен викладач кафедри повинен подати індивідуальний план профорієнтаційної роботи по школам та коледжам, відповідно до яких протягом найближчого часу буде сформовано загальний план профроботи кафедри на 2017-2018 навчальний рік. Щодо проведення круглого столу, присвяченого 15-річчю кафедри, обговорено можливу тематику виступів учасників, визначено основні завдання для ефективної його організації.

      

       Щодо стосується третього питання порядку денного, яке стосується посилення наукової роботи кафедри, то обговорено терміни та умови подання матеріалів для формування наукового звіту по ініціативній тематиці кафедри та опублікування монографії за її результатами.

  

   На засіданні також було обговорено стан відвідування навчальних занять студентами, викладачі ознайомилися з уточненим навчальним навантаженням кафедри тощо.

      На завершення засідання завідувач кафедри нагадала про встановлені завдання кафедри та побажала успіху і натхнення в новому навчальному році!

 
 
Олена Четверик
к.е.н., старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі  


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook