Нарада директорів відокремлених підрозділів: у центрі уваги – ступенева освіта

29 серпня 2017 року

З приємної події розпочалася перша у новому навчальному році нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів - ректор Станіслав Ніколаєнко вручив директору Ніжинського агротехнічного коледжу Олені Литовченко Грамоту Міністерства освіти і науки України.
Відкриваючи нараду, Станіслав Миколайович поінформував присутніх про певне покращення фінансування коледжів, про взаємодію з Міністерством освіти і науки України, Комітетом з питань бюджету Верховної Ради України щодо подолання недостатності такого фінансування, наголосив на важливості постійної уваги до питань вступу випускників, зокрема «молодших спеціалістів», до базового закладу.

Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на питаннях ступеневої освіти, вказавши присутнім керівникам на необхідність посилення роботи у цьому важливому напрямку. Сергій Миколайович ознайомив учасників наради із попереднім аналізом вступу випускників відокремлених підрозділів до Університету. Найкращими тут виявилися Боярський коледж екології і природних ресурсів та Немішаївський агротехнічний коледж.

Наголошуючи на тому, що ступенева освіта стосується не тільки відокремлених підрозділів університету перший проректор Ігор Ібатуллін ознайомив присутніх із аналізом вступу до НУБіП України у 2017 році випускників інших коледжів, технікумів та училищ. Ігор Ілліч розповів, що всього було подано 746 заяв із 149 таких навчальних закладів, а найбільше вступило випускників Мирогощанського аграрного коледжу та Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

За наслідками наради директори відокремлених підрозділів отримали доручення бути не байдужими до подальшої долі кожного випускника, постійно аналізувати їх вступ до базового закладу, підвищувати рівень ступеневої освіти.

Андрій Марченко,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook