Ректорат: вступна кампанія, підготовка до навчального року і відзначення Дня прапора та Дня незалежності

14 серпня 2017 року

     Сьогоднішнє засідання ректорату тривало в сталому для літньої пори ключі. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко спинився на буденних, але дуже актуальних для життєдіяльності вишу питань: вступної кампанії, яка хоч і пройшла вже найгарячішу пору, але остаточно не завершена, підсумках збирання ранніх зернових в навчально-дослідних господарствах. Мова також йшла про ситуацію в гуртожитках, де вже оселилися перші студенти з нового поповнення.

     На вступній кампанії акцентував увагу і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він висловлював перші висновки – терміни, сільський і регіональний коефіцієнти, інформував про проведення «Школи першокурсника», готовність до відзначення національних свят – Дня прапора та Дня незалежності, традиційного Дня знань.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін детально спинився на питаннях тендерів, стану штатів виробничих підрозділів, зокрема електроцеху, ремонтно-оздоблювальних робіт в 4-му корпусі. Він проінформував і про справи в навчально-дослідних господарствах на сьогодні. 20 серпня розпочинається збирання культур на силос. Все необхідне для закладання ями є, техніка вся університетська і готова. Розпочнуть з Великої Снітинки, а потім перемістяться в Агростанцію.

     Про готовність до першого вересня доповідала і вчений секретар Оксана Барановська. Вона зазначила, що вже маємо 98 відзнак для наших працівників. Про це ж говорили і директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко, начальник навчальної частини Оксана Зазимко.

     Про грошові надходження до спеціального фонду і поточні витрати проінформували головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін.
    Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко закцентував увагу на оголошеному конкурсі на посаду директора відокремленого підрозділу «Бережанський агротехнічний інститут». Документи претендентів приймаються по 11 вересня 2017 року. Щодо наявних вакансій, то посади науково-педагогічних працівників заповнені повністю, а от на робітничі – йде пошук кваліфікованих спеціалістів, зокрема електриків, будівельників, механіків та інших технічних працівників.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про перспективи дообладнання видавничого відділу, а також проведення аудиту охоронного обладнання з метою поліпшення безпеки на території кампусу.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно зупинився ремонтних роботах. Для гуртожитків №6 та 8 визначені кімнати, в яких будуть замінені двері – більше 100 штук. Також в роботі ремонти покрівель та виготовлення меблів для конференц-залів третього навчального корпусу.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Валерію Іщенку – завершити ремонтні роботи, затвердити графік прийому об’єктів, закріпити відповідальних осіб за відремонтованими аудиторіями і залами. Ігорю Ібатулліну – організовано завершити вступну кампанію, підготуватися до посівної в навчально-дослідних господарствах. Вадиму Ткачуку – спланувати нараду щодо якості харчування у їдальнях, проаналізувати виконання бюджету 2017 року, розглянути економіку навчально-дослідних господарств і внести пропозиції щодо поліпшення стану справ. Сергію Кваші – приділити максимальну увагу до першокурсників, контролювати підготовку до відзначення Дня знань і 120-річчя університету.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook