PhD: фінішна пряма серпневої вступної кампанії до аспірантури

31 серпня 2022 року
   Завершується серпнева вступна кампанія до аспірантури. Впродовж минулих 2-х тижнів вступники склали вступні екзамени зі спеціальності (17 серпня), з іноземної мови (18, 19, 22 серпня), а також екзамен з філософії (25-27 серпня).

 

  

   30 серпня відбулося засідання приймальної комісії по затвердженню рейтингових списків вступників, рекомендованих до зарахування за державним замовленням та за контрактом (за участі директорів ННІ/деканів факультетів).
   Відповідно до Правил прийому до аспірантури НУБіП України поточного року 31 серпня запланована зустріч зі вступниками для оприлюднення остаточних результатів вступної кампанії.

   Зарахування аспірантів поточної вступної кампанії відбудеться 01 вересня. Нагадуємо, що вже з 05 вересня розпочнеться освітній процес з викладання дисциплін обов’язкової компоненти для всіх аспірантів 1 року денної та вечірньої форм навчання, а також дисциплін фахової та вибіркової компонент для аспірантів 2 року навчання (індивідуально згідно навчальних планів ОНП).

   Бажаємо всім вступникам успіхів у майбутніх наукових здобутках та чекаємо всіх 31 серпня на очній зустрічі з ректоратом Університету.
   Крокуємо до перемоги разом!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook