Розпочала роботу традиційна «Школа першокурсника»

8 серпня 2017 року

 8 серпня в університеті розпочала свою роботу щорічна «Школа першокурсника». За традицією першокурсників, які навчаються за рахунок держбюджету, представники адміністрації, співробітники відділів виховної роботи, навчального, профільних кафедр знайомили нове студентське поповнення з університетом, організацією навчального процесу та культурологічними та спортивними колективами.

 
Новоспечених студентів першого курсу привітав ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко. Вже в 120 раз наш виш приймає до своїх лав студентів перших курсів, щоб надати високоякісну освіту, допомогти цій молоді стати справжніми фахівцями і громадянами України. Адже саме молодь – майбутнє країни, і ми маємо зробити все, щоб вона мала перспективу. Очільник університету наголосив, що нині студенти, аспіранти, професура користуються не  лише старими напрацюваннями, а створюють нові знання. Станіслав Ніколаєнко говорив і  про нагальні питання життя студентства, зокрема поліпшення умов проживання у студентському камсі, для чого постійно проводяться капітальні і поточні ремонти, тощо.  31 серпня, зазначив він, усі першокурсники отримують студентські квитки і заліковки, складуть Присягу студента НУБіП. А 1 вересня всі вони стануть учасниками традиційного дійства – святкування Дня Знань. 
 
 
 
Нове студентське поповнення вітав  і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Студентство університету, зазначив він, має в університеті  все необхідне для фахового і духовного зростання. Справа за тим, щоб студенти хотіли користуватися  всім цим набутком університету, а для цього правильно розплановувати свій час. 
 
 
Голова профспілкової первинно організації студентів Олексій Муравський спинився на питаннях соціального захисту, оздоровлення, участі у громадських організаціях тощо, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку  проінформував присутню молодь про мистецькі і спортивні колективи, перспективи участі в них, заступник голови СО Катерина Дювенжи - структуру, мету діяльності та життя студентської організації. 
 
 
А суто практичною частиною цього зібрання став початок відбору до колективів художньої самодіяльності та спортивних секцій і абонементних груп. 
 
Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook