Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів на практиці вивчають технології виробництва і переробки продукції
Важливим елементом підготовки бакалаврів за спеціальністю технологія виробництва і переробки продукції тваринництва є навчальна практика. Її студенти проходять у навчально-дослідних господарствах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Під час навчальної практики майбутні технологи можуть спробувати себе в ролі фахівців, пізнають особливості етології тварин, набувають знань з організації робочого процесу на фермі, набувають навиків роботи в тваринницьких підприємствах на різних виробничих ділянках. Практика студентів, окрім набуття навичок роботи, приносить безліч вражень і насичена цікавими подіями, новими знайомствами та активним відпочинком, які в подальшому випускники вишу згадують довгі роки.
доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса