Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів на практиці вивчають технології виробництва і переробки продукції

15 липня 2017 року

 Важливим елементом підготовки бакалаврів за спеціальністю технологія виробництва і переробки продукції тваринництва є навчальна практика. Її студенти проходять у навчально-дослідних господарствах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Під час навчальної практики майбутні технологи можуть спробувати себе в ролі фахівців, пізнають особливості етології тварин, набувають знань з організації робочого процесу на фермі, набувають навиків роботи в тваринницьких підприємствах на різних виробничих ділянках. Практика студентів, окрім набуття навичок роботи, приносить безліч вражень і насичена цікавими подіями, новими знайомствами та активним відпочинком, які в подальшому випускники вишу згадують довгі роки.

 
У розрізі програми навчальної практики з технології виробництва і переробки продукції тваринництва студенти ІІ курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів вивчають весь технологічний цикл виробництва молока у навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське». Під час практичних занять студенти освоюють організацію технологічного процесу виробництва молока та яловичини, розглядають особливості годівлі та відтворювання великої рогатої худоби, є операторами машинного доїння дійних корів і догляду за ними. Приємно і те, що студенти вже мають серйозний рівень практичної підготовки і поставлені на робочі місця операторів машинного доїння корів і тимчасово замінили постійних працівників, які пішли у відпустку.

Тетяна Антонюк,
доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook