Випускники шкіл обирають НУБіП

22 червня 2017 року

   Доцент кафедри адміністративного та фінансового права Головій Людмила Василівна мала можливість поспілкуватись з випускниками НВК "Загальноосвітня школа I-III ступенів-дитячий садок" с. Тур Ратнівського району Волинської області та водночас з майбутніми абітурієнтами НУБіП України.

Із розмови було зрозуміло, що випускники мають надзвичайне бажання навчатись та здобувати вищу освіту в НУБіП України, адже саме цей навчальний заклад один з найкращих в столиці та в Україні загалом.

Ось короткий зміст розмови:

"Мене звати Мороз Людмила Олегівна. Народилась я в Волинській області Ратнівського району с.Тур. Цього року закінчила НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - дитячий садок" с. Тур. Протягом навчання в школі була відмінницею. По закінченню 9 класів отримала диплом з відзнакою. Я активна учасниця олімпіад і конкурсів. Також беру активну участь в позакласних заходах. Закінчила музичну школу, неодноразово брала участь в музичних конкурсах(по вокалу) і займала призові місця. Завжди мріяла здобувати вищу освіту в найкращому ВУЗі, оскільки від цього залежить подальший життєвий шлях, тому вирішила вступати саме до НУБіП України. Про даний заклад освіти дізналась від знайомих, які навчаються в цьому університеті і постійно розповідають про переваги навчання в ньому."
 "Я Мойсійчук Олександр Володимирович,навчаюсь в с. Тур, мені 16 і я хочу вступити в НУБіП. Я частий учасник районних спортивних змагать, займав призові місця на районних спартакіадах серед старшокласників,а також в футбольних змаганнях, я постійний учасник районних олімпіад з біології та історії,на яких займав зазвичай місця в десятці, 2-ге місце в районному турнірі з біології. Про НУБіП дізнався від своїх друзів,які успішно вступили минулого року до нього.
 Мрію здобути корисну спеціальність, працювати за спеціальністю, сподіваючись що мої знання і навички отримані в НУБіП знадобляться моїй державі."

  

 

 

Розмовляла Людмила Головій
доцент кафедри адміністративного та фінансового права
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook