Освітній процес здобувачів ОНП 071 «Облік і оподаткування»: перші підсумки

29 вересня 2022 року

Вченість – це солодкий плід гіркого кореня
Ісократ

     Розпочався період куштування солодкого плоду гіркого кореня для аспірантів 1-го року навчання НУБіП України.

   Освітньо-наукові програми підготовки докторів філософії включають обов’язкові компоненти, в яких виокремлюються дисципліни циклу загальнонаукової підготовки і спеціальної (фахової) підготовки та вибіркова компонента, з якими ознайомила гарант програми д.е.н., професор Любов Гуцаленко, а здобувачі в межах своїх досліджень визначились особисто. Вже другий тиждень продовжується реалізація освітньої складової здобувачами.
    Черговий тиждень навчання пройшов для майбутніх докторів філософії продуктивно, цікаво та пізнавально. Зважаючи на події в Україні та пандемію короновірусу, освітній процес здійснюється з використанням «змішаних форм навчання» та технологій дистанційного навчання. Хочеться подякувати викладачам економічного та гуманітарно-педагогічного факультетів за ефективну організацію дистанційного режиму навчання. Чудова атмосфера та цікаві обговорення учасників забезпечують для аспірантів необхідні знання з філософії науки, іноземних мов, педагогіки та управління закладами вищої освіти, методології наукового дослідження та інтелектуальної власності, теорії та прагматики міжнародного корпоративного оподаткування.

    Від перших днів навчання, ректорат забезпечує наявність та організацію навчання в очному форматі. Цього тижня ректор Станіслав Ніколаєнко в очному форматі ознайомив аспірантів з організаційно-педагогічними основами управління та самоменеджменту в діяльності керівника закладу освіти, прийняттям управлінських рішень та управлінням закладами вищої освіти.

    Директорка навчальної бібліотеки НУБіП України Тетяна Кіщак провела аспірантам екскурс з академічної доброчесності, розповіла про наявний бібліотечний фонд університету та можливі джерела збору та аналізу інформації для виконання досліджень та написання майбутньої дисертаційної роботи.

    Окрему подяку хочеться висловити декану економічного факультету Анатолію Діброві, завідувачу відділу аспірантури Віталію Вакуленку та гаранту програми Любові Гуцаленко, які надають поради, необхідну допомогу та координують навчальний та науковий процеси.

 

Владислав Альошин,
аспірант 1-го року навчання,
ОНП «Облік і оподаткування»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook