На факультеті тваринництва та водних біоресурсів триває навчальна практика студентів

19 червня 2017, 17:31

   На кафедрі генетики, розведення та біотехнології тварин з 12 червня 2017 року розпочались навчальні практики з дисципліни «Основи розведення тварин» для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини. 

  Базами практичної підготовки є навчальна лабораторія розведення та селекції тварин, навчально-науково-виробнича лабораторія кафедри конярства та бджільництва (пасіка), навчально-науково-виробнича лабораторія кафедри конярства та бджільництва (стайня), навчально-наукова-виробнича лабораторія технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.

   Студенти під керівництвом викладачів кафедри доц. Бочкова В.М. та Свириденко Н.П. ознайомилися з роботою навчальних лабораторій, набули практичних навичок щодо окомірної оцінки екстер’єру та вимірювання статей тіла тварин за допомогою мірних приладів, що використовуються в селекційній роботі, а також навчилися визначати та описувати масті коней та розглянули особливості різних порід тварин.

  Студенти також ознайомилися з технологічними процесами на пасіці, різними породами бджіл, основами селекційної роботи, інвентарем та оснащенням, що використовується пасічниками, а також відвідали музей бджільництва.

Доцент кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин

В.М.Бочков

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook