Студенти магістратури - науковці захистили дипломні роботи

15 червня 2017 року

     8 червня 2017 року на агробіологічному факультеті відбувся захист магістерських робіт студентами денної форми навчання, на отримання ОКР «Магістр» за спеціальністю «Агрохімія та грунтознавство». Студентами-науковцями на кафедрі були виконані роботи з дослідження впливу технологій вирощування, систем застосування добрив на продуктивність ріпаку озимого та картоплі столової.

      Перевірку рівня підготовки магістрів здійснювала Державна екзаменаційна комісія у складі професора, доктора сільськогосподарських наук, академік НААН Булигіна Сергія Юрійовича, професора, доктора сільськогосподарських наук, член-кореспондента НААН Бикіна Анатолія Вікторовича, професора, доктора сільськогосподарських наук, член-кореспондента НААН Балаєва Анатолія Джаліловича, професора, доктора сільськогосподарських наук Забалуєва Віктора Олексійовича. На захисті магістерських робіт були присутні керівники й викладачі кафедри, а також колеги-однокурсники.    

     Захист робіт почався з виступу заступника декана агробіологічного факультету Завгороднього Володимира Миколайовича, який оголосив результати попередньої перевірки робіт на плагіат, привітав і з початком роботи екзаменаційної комісії, побажав успішного захисту робіт.
     Усі роботи захищені успішно, а студентами висловлена подяка за допомогу у виконанні робіт, за наданні знання членам ДЕК, керівникам дипломних робіт, викладачам кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна і кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К.Шикули.

Студентка магістратури Оксана Галабурда
Доцент кафедри Наталія Пасічник

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook