40 років по тому: зустріч зооінженерів 1977 року випуску

10 червня 2017 року

     Сьогодні 10 червня у стінах нашого університету на факультеті тваринництва та водних біоресурсів через 40 років після випуску відбулася зустріч випускників зооінженерного факультету.

     Розпочалась зустріч з огляду сучасних лекційних та навчальних аудиторій, мультимедійної та конференц-зали факультету. З особливою увагою та пошаною випускники оглядали стенди відомих випускників, меценатів та відмінників факультету, де знаходили і свої прізвища. І це не дивно, адже більшість з них стала дуже успішними людьми - хтось працює в різних міністерствах і відомствах нашої країни на високих посадах, інші стали керівниками сільськогосподарських підприємств, деякі обрали шлях у науці і мають наукові ступені і вчені звання, а деякі успішно займаються веденням бізнесу.

     Розпочинаючи урочисте зібрання, зі словами привітань виступив перший проректор Ігор Ібатуллін, який від імені ректора нашого вишу привітав усіх присутніх, коротко розповів про теперішню структуру університету, кількість студентів і науково-педагогічних працівників, позитивні зрушення, які відбулись за останні роки. 

     Потому заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Сергій Грищенко розповів чим «живе» факультет сьогодні та які плани на найближчий час. З приємністю, він повідомив і про успіхи факультету як на рівні університету, так і за його межами.

     Зі словами привітань до гостей виступили і науково-педагогічні працівники Борис Гопка і Анатолій Вертійчук, які у свій час проводили випускникам лекційні і лабораторно-практичні заняття. Вони з особливою приємністю згадували ті далекі студентські роки випускників.

     Випускники подякували рідній alma mater в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації за надані знання, згадали студентські роки і висловили приємне здивування тими позитивними процесами, які відбуваються сьогодні на факультеті та в університеті. 

 

     Силами студентського самоврядування був підготовлений урочистий концерт з нагоди ювілею.

     Закінчилася зустріч дружнім фото, відвідуванням ботанічного саду та навчального корпусу № 3.

Євген Томін,
голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива-2020»,
випускник зооінженерного факультету 1977 року 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook