Коли хочеш дарувати радість – ніщо не стане на заваді!

30 травня 2017 року

День університету й офіційне відкриття третього корпусу співпало з мінливою погодою. З самого ранку погода не радувала нас ясним сонечком. Святкова атмосфера урочистого дійства окроплювалася дрібним дощиком неодноразово, чим то засмучувала, то знову давала надію на радісні почування багатьох учасників (керівників НУБіП України, гостей, співаків, танцюристів, читців, науковців, що звітувалися про свої досягнення, кухарів і кондитерів, які частували своїми марципанами, малих дітей наших НПП, які з нетерпінням очікували свого творчого злету і подарунків тощо), успішне завершення свята і гарних спогадів аж до наступного року.

Дай Боже за рік дочекатися… Такі побажання були на вустах нашого народу упродовж віків… Дощик без вітру, теплий і дрібний завжди був доброю прикметою у всіх великих справах...  Після обіду з-за хмар усміхнулося сонце і додало радості усім, особливо дітям…


Група СП-1501 на чолі з деканом, професором В. Шинкаруком у Почесній варті в день офіційного відкриття відновленого третього корпусу

 

Дарувати радість дітям – це найвища насолода для педагога взагалі, і для соціального педагога і соціального працівника, зокрема. Студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота», «Соціальна  педагогіка» ось уже четвертий рік поспіль беруть участь у розважальній програмі для дітей працівників НУБіП України «Творчий простір», яка щорічно реалізується в День університету.

 

Дощова погода травневого ранку не завадила студентам, майбутнім соціальним педагогам і соціальним працівникам дарувати радість і гарний настрій дітям та їх батькам в день відзначення 119 річниці з дня заснування нашого університету.

Студенти та викладачі допомогли поринути у світ творчості усім бажаючим – від найменших до найстарших. Діти із захопленням гралися кінетичним піском, освоювали пальчикове малювання, розфарбовували вітражними фарбами картинки та навіть з допомогою студентів самі шили іграшки з природними наповнювачами (сушеними травами та натуральними крупами), які потім стали для них подаруночками. Учасники дійства мали змогу прикрасити свої личка за допомогою аквагриму і навіть зробити собі розпис  у стилі мехенді! Одна мила і приваблива бабуся теж побажала бути розмальованою разом із своїм внуком!

 

Упродовж усього дня в університеті панувала атмосфера невимушеності, веселощів і творчості. Безліч дітлахів тішилися новими

 

 

самостійно виготовленими іграшками та заохочувальними подарунками. Дитячі посмішки та щира радість батьків надихали працювати краще, аби позитивні емоції не полишали гостей.

Організатори свята та його дійові особи отримали щиру вдячність і дітей, і батьків за це дійство: кандидат педагогічних наук, старший викладач Лапа Оксана Вікторівна (організатор і натхненник),  кандидат педагогічних наук, доцент Ковальчук Тамара Іванівна, доктор педагогічних наук, професор Сопівник Ірина Віталіївна, кандидат педагогічних наук, професор Кубіцький Сергій Олегович, асистент Прохорчук Олександр Михайлович; студенти другого курсу Гризунова Ганна й Іваненко Марина, студенти третього курсу Титовська Анна, Ткаченко Ірина, студенти-магістранти Мацьоха Тетяна і Федосова Вікторія, першокурсники: Волощенко Крістіан, Гутевич Марина, Мацола Вікторія, М’якішева Катерина, Верхуша Юлія, Лук’янчук Вікторія, Лук’яненко Марина, Шинькарук Мирослава, Неумита Оксана, Піскун Таїсія, Горбушова Анна, Миколаєнко Марина, Свіщо Оксана, Терещенко Вікторія, Щиголь Анастасія та ін.

З упевненістю можна сказати, що набуті знання та досвід обов’язково стануть у пригоді майбутнім фахівцям, а приємні емоції та радість в очах дітей назавжди залишать приємний слід у душі.

 Цей день, що починався із зустрічі з випускниками на кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

 

завершувався неперевершеним дійством наших студентів з дітьми різних

вікових категорій, залишиться у спогадах багатьох, сьогодні ще маленьких, а завтра – нашої надії – студентів і будівничих мирної та щасливої України! 

 

Хоч свято вже й завершилося, але побажаємо усім працівникам нових великих наукових досягнень і творчих звершень! Хочеться, щоб наші студенти були найкращими майбутніми фахівцями в Україні і за її межами, з шаною і повагою завжди згадували свою Alma mater!  Щасливого майбутнього, рідний університете!

 

 

Вікторія Мацола, студентка першого курсу

спеціальності   «Соціальна робота»,

Тамара Ковальчук, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент

кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook