Ректорат: НУБіП готовий зустрічати студентських лідерів аграрної освіти і відзначати своє 119-річчя

22 травня 2017 року

     22 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету наголосив на подіях, які відбудуться цього тижня. По-перше, це наші статутні заходи: розширене засідання ректорату та вченої ради. По-друге, університет прийматиме студентських лідерів аграрної освіти, які протягом трьох днів матимуть змогу ознайомитися з нашою базою, візьмуть участь у психологічних тренінгах, агрополітичних дебатах тощо. По-третє, 26 травня університет відзначатиме своє 119-річчя, очікуємо участь в урочистих заходах керівників держави.

     Окремо ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив на результатах зустрічі зі студентським активом. Вона показала, що система співпраці зі студентським самоврядуванням діє неефективно, а тому потребує радикального поліпшення. Відповідні доручення отримали директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко та директор студмістечка Сергій Стецюк

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на питаннях завершення навчального семестру, ефективного проведення екзаменаційної сесії. Також за дорученнями ректора цього тижня буде завершене оформлення гербової зали та встановлений годинник на третьому навчальному корпусі.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід упорядкування вхідної групи третього навчального корпусу, ремонт даху у гуртожитку №9. А ось в гуртожитку №10 розпочався демонтаж одного зі стояків, який буде замінено на новий з відповідним ремонтом місць загального користування. Сьогодні ж меблевий цех відвантажує 120 ліжок для гуртожитків.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на облаштуванні центрального скверу університету. До кінця тижня на ньому будуть встановлені ще чотири кам’яні скульптури на додачу до відомих нам хмарок. 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності посилення протипожежної безпеки. Також триває вивчення питання щодо запровадження альтернативних джерел опалення, зокрема навчального корпусу №12.

     Радник ректора Дмитро Войтюк поцікавився колом питань, які підніматимуться перед представниками уряду під час відзначення Дня університету. На що очільник університету зазначив: стипендіальне забезпечення, енергоефективність і енергозбереження та будівництво житла для співробітників і гуртожитків.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, вченому секретарю Оксані Барановській – уточнити порядки денних на засідання ректорату та вченої ради. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – проаналізувати показники цитованості за індексом Гірша і надати необхідну допомогу вченим і викладачам університету для поліпшення цього показника, включаючи публікації у міжнародних виданнях, що включені до наукометричних баз. Сергію Кваші – проаналізувати якість баз практичного навчання, куди відбувають студенти. Ігорю Ібатулліну – провести перевірку лабораторій і підготувати аналітичну довідку до відповідної наради. Вадиму Ткачуку – вирішити питання з використанням програмного забезпечення, яке не можна використовувати на території України.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook